ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

جباری: نخستین سلطان فوتبال ایران من هستم

پیشکسوت استقلال گفت: لقب سلطان‌ را برای نخستین مرتبه در فوتبال ایران من از سوی هواداران استقلال دریافت کردم. علی پروین دوست من است و رابطه خوبی با یکدیگر داریم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 30
کد خبر: ۸۲۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر «علی جباری» یکی از بهترین‌های تاریخ باشگاه استقلال محسوب می‌شد، او رکوردار شهرآورد بزرگ پایتخت است، او با پیراهن آبی پنج گل به ثمر رسانده و ۶ مرتبه هم موفق به دادن پاس گل شده است تا آمار حیرت‌انگیزی را از خود بر جای بگذارد.

جباری اظهار داشت: سال‌ها پیش و در سال ۱۳۵۰ لحظه سال تحویل در اردوی استقلال بودیم، واقعا سفره هفت سین ما ساک، ساق، سوت (باخنده) بود.

وی افزود: سال ۱۳۴۸ باشگاه استقلال دست به جوان‌گرایی زد و من با ۲۳ سال سن، کاپیتان این تیم شدم. فروردین ۱۳۴۹ بزرگ‌ترین اتفاق فوتبالی ‌من رقم خورد. استقلال در جام باشگاه‌های آسیا موفق شد نماینده رژیم اشغالگر قدس را شکست دهد و قهرمان آسیا شد.

پیشکسوت استقلال خاطرنشان کرد: اگرچه من رکوردار گلزنی و پاس گل برای استقلال در شهرآوردها محسوب می‌شوم اما یک گلم‌ به پرسپولیس را خیلی دوست دارم. سال ۵۲ و در شهرآوردی که با تساوی یک بر یک به پایان رسید از فاصله ۴۰ متری و روی یک ضربه ایستگاهی موفق شدم گل بزنم. من همیشه در شهرآورد عملکرد خوبی داشتم.

نخستین سلطان فوتبال ایران من هستم

جباری تصریح کرد: لقب سلطان‌ را برای نخستین مرتبه در فوتبال ایران من از سوی هواداران استقلال دریافت کردم. «علی پروین»  دوست من است و رابطه خوبی با یکدیگر داریم.

وی تاکید: برای سال ۱۴۰۰ فقط و فقط یک آرزو دارم، آرزوی من این است که جهان از شر ویروس کرونا خلاص شود و مردم به زندگی عادی خود برگردند.

بازیکن سال‌های دور استقلال در پایان گفت: فوتبال ایران با نرفتن به جام جهانی عقب‌گرد بزرگی خواهد داشت و امیدوارم با کسب نتایج قابل قبول در مقدماتی جام جهانی راهی بزرگ‌ترین رویداد ورزشی جهان شویم./مشرق

ارسال نظر
آخرین اخبار