وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

جباری: نخستین سلطان فوتبال ایران من هستم

پیشکسوت استقلال گفت: لقب سلطان‌ را برای نخستین مرتبه در فوتبال ایران من از سوی هواداران استقلال دریافت کردم. علی پروین دوست من است و رابطه خوبی با یکدیگر داریم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 30
کد خبر: ۸۲۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر «علی جباری» یکی از بهترین‌های تاریخ باشگاه استقلال محسوب می‌شد، او رکوردار شهرآورد بزرگ پایتخت است، او با پیراهن آبی پنج گل به ثمر رسانده و ۶ مرتبه هم موفق به دادن پاس گل شده است تا آمار حیرت‌انگیزی را از خود بر جای بگذارد.

جباری اظهار داشت: سال‌ها پیش و در سال ۱۳۵۰ لحظه سال تحویل در اردوی استقلال بودیم، واقعا سفره هفت سین ما ساک، ساق، سوت (باخنده) بود.

وی افزود: سال ۱۳۴۸ باشگاه استقلال دست به جوان‌گرایی زد و من با ۲۳ سال سن، کاپیتان این تیم شدم. فروردین ۱۳۴۹ بزرگ‌ترین اتفاق فوتبالی ‌من رقم خورد. استقلال در جام باشگاه‌های آسیا موفق شد نماینده رژیم اشغالگر قدس را شکست دهد و قهرمان آسیا شد.

پیشکسوت استقلال خاطرنشان کرد: اگرچه من رکوردار گلزنی و پاس گل برای استقلال در شهرآوردها محسوب می‌شوم اما یک گلم‌ به پرسپولیس را خیلی دوست دارم. سال ۵۲ و در شهرآوردی که با تساوی یک بر یک به پایان رسید از فاصله ۴۰ متری و روی یک ضربه ایستگاهی موفق شدم گل بزنم. من همیشه در شهرآورد عملکرد خوبی داشتم.

نخستین سلطان فوتبال ایران من هستم

جباری تصریح کرد: لقب سلطان‌ را برای نخستین مرتبه در فوتبال ایران من از سوی هواداران استقلال دریافت کردم. «علی پروین»  دوست من است و رابطه خوبی با یکدیگر داریم.

وی تاکید: برای سال ۱۴۰۰ فقط و فقط یک آرزو دارم، آرزوی من این است که جهان از شر ویروس کرونا خلاص شود و مردم به زندگی عادی خود برگردند.

بازیکن سال‌های دور استقلال در پایان گفت: فوتبال ایران با نرفتن به جام جهانی عقب‌گرد بزرگی خواهد داشت و امیدوارم با کسب نتایج قابل قبول در مقدماتی جام جهانی راهی بزرگ‌ترین رویداد ورزشی جهان شویم./مشرق

ارسال نظر
آخرین اخبار