سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

جباری: نخستین سلطان فوتبال ایران من هستم

پیشکسوت استقلال گفت: لقب سلطان‌ را برای نخستین مرتبه در فوتبال ایران من از سوی هواداران استقلال دریافت کردم. علی پروین دوست من است و رابطه خوبی با یکدیگر داریم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 30
کد خبر: ۸۲۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر «علی جباری» یکی از بهترین‌های تاریخ باشگاه استقلال محسوب می‌شد، او رکوردار شهرآورد بزرگ پایتخت است، او با پیراهن آبی پنج گل به ثمر رسانده و ۶ مرتبه هم موفق به دادن پاس گل شده است تا آمار حیرت‌انگیزی را از خود بر جای بگذارد.

جباری اظهار داشت: سال‌ها پیش و در سال ۱۳۵۰ لحظه سال تحویل در اردوی استقلال بودیم، واقعا سفره هفت سین ما ساک، ساق، سوت (باخنده) بود.

وی افزود: سال ۱۳۴۸ باشگاه استقلال دست به جوان‌گرایی زد و من با ۲۳ سال سن، کاپیتان این تیم شدم. فروردین ۱۳۴۹ بزرگ‌ترین اتفاق فوتبالی ‌من رقم خورد. استقلال در جام باشگاه‌های آسیا موفق شد نماینده رژیم اشغالگر قدس را شکست دهد و قهرمان آسیا شد.

پیشکسوت استقلال خاطرنشان کرد: اگرچه من رکوردار گلزنی و پاس گل برای استقلال در شهرآوردها محسوب می‌شوم اما یک گلم‌ به پرسپولیس را خیلی دوست دارم. سال ۵۲ و در شهرآوردی که با تساوی یک بر یک به پایان رسید از فاصله ۴۰ متری و روی یک ضربه ایستگاهی موفق شدم گل بزنم. من همیشه در شهرآورد عملکرد خوبی داشتم.

نخستین سلطان فوتبال ایران من هستم

جباری تصریح کرد: لقب سلطان‌ را برای نخستین مرتبه در فوتبال ایران من از سوی هواداران استقلال دریافت کردم. «علی پروین»  دوست من است و رابطه خوبی با یکدیگر داریم.

وی تاکید: برای سال ۱۴۰۰ فقط و فقط یک آرزو دارم، آرزوی من این است که جهان از شر ویروس کرونا خلاص شود و مردم به زندگی عادی خود برگردند.

بازیکن سال‌های دور استقلال در پایان گفت: فوتبال ایران با نرفتن به جام جهانی عقب‌گرد بزرگی خواهد داشت و امیدوارم با کسب نتایج قابل قبول در مقدماتی جام جهانی راهی بزرگ‌ترین رویداد ورزشی جهان شویم./مشرق

ارسال نظر
آخرین اخبار